Délocaliser l'aéroport de BRU, non ! Non à l’extension des limites de nuit !!


Visiteur

/ #186

2015-06-18 09:35

Ik ben al + 22 jaar werkzaam op Brussels Airport (cargo). Ik ben van mening dat mensen die in Zaventem en omstreken van de luchthaven komen wonen,op voorhand wel weten dat die luchthaven er is. Men dient niets eerst in de omstreken van de luchthaven te komen wonen, en dan klagen over het lawaai enz. Er zijn duizenden anderen die geen last hebben van de luchthaven of zijn activiteiten. Meer nog : er zijn meerdere tiental duizenden mensen die hun dagelijks brood verdienen met de luchthaven.
Ik vraag me dan af met welk transportmiddel deze protestvoerders op vakantie gaan. Of blijven die allemaal thuis ? Om het even welk transportmiddel er gebruikt wordt, er zal altijd wel iemand zijn die er last van heeft, is het niet van het geluid, dan van iets anders.
In welke hypocritische maatschappij leven wij de dag van vandaag ? Er is absoluut totaal geen verdraagzaamheid meer.
En waar moet de luchthaven dan heen ? Ergens anders waar andere bewoners dan opnieuw zullen klagen ?
Onze politici zouden daar beter eens werk van maken, om al deze protestacties een halt toe te roepen, of het nu over de luchthaven gaat of iets anders, de protestgroepen groeien sneller dan paddenstoelen uit de grond. Hebben deze protest mensen eigenlijk geen werk te doen ? Of staan die allemaal aan de werkloosheid of ziekenzorg, dat men zo veel tijd heft zich met dergelijke zaken in te laten ?